عاجل
الثلاثاء 23 يونيو 2026
رئيس مجلس الادارة
رجب رزق
رئيس التحرير
سامي خليفة
الرئيسية القائمة البحث

أحمد سعد يحلق شعره في بث مباشر ويعلق: "سامحوني مش عاوز أعمل حاجات غريبة"

أحمد سعد
أحمد سعد

فاجأ الفنان أحمد سعد جمهوره ومتابعيه، بحلاقة شعره وبالأخص "الضفيرة" و"التوك" التي قام بتركيبها في ذقنه، والتي ظهر بهما مؤخرا في إحدى حفلاته الغنائية، وتعرض لانتقادات من قبل جمهوره ورواد السوشيال ميديا.

وتحدث أحمد سعد مع جمهوره ومتابعيه من خلال مقطع فيديو نشره عبر صفحته على "فيسبوك" وقال: "عاوزكم تكونوا معايا في اللحظة دي وتساعدوني فيها، وأنا خلاص بطلت كل حاجة غريبة ومش هعمل أي حاجة غريبة، أي حاجة تزعل جمهوري اللي بحبه وطبعا هتقولوا لي كل شوية يعمل حاجات ويرجع يعتذر".

مضيفا: "مش مهم انتوا هتقولوا ايه؟، المهم أن أنا مش هلاقي الجمهور زعلان مني في أي حاجة تاني في حياتي، وأنا طلعت وقلت إن أنا مش مزعل ربنا، ولكن أنا عايش وسط مجتمع والعرف فيه شيء مهم جدا ومش عاوز أعمل حاجات غريبة وعايز أعيش في سلام وأبقى عادي إنسان طبيعي".

واختتم حديثه قائلا: "حتى لو شغلانتي بتخليني أعمل كدة، بقول للناس تسامحني وربنا بيقبل من أي حد عاوز يتوب وسط المجتمع ويعيش في سلام، أحسن كتير إنك تعيش في سلام شيء مهم جدا، عاوز أقول للناس اللي قالت ليه عامل كدة سامحوني للمرة العشرين ألف بس أعمل ايه بتحبوني وبحبكم".